Πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» με σκούφο του ΠΑΟΚ!

Πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» με σκούφο του ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Πήγαν στο «Κλ. Βικελίδης» με σκούφο του ΠΑΟΚ!

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μια παρέα γυναικών, εμφάνισε σκούφο του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του Άρη με την Καλλονή, βάζοντας σε κίνδυνο τα μικρά παιδιά που είχαν μαζί τους.

Όπως έγραψε στο blog του ο Βασίλης Βλαχόπουλος, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με την Καλλονή. Τρεις κοπέλες, εκ των οποίων η μία είχε δύο παιδιά, έβγαλαν σκούφο του ΠΑΟΚ μέσα στους οπαδούς του Άρη, χωρίς να καταλαβαίνουν το πόσο προκαλούν! Μάλιστα, μπήκαν στη διαδικασία να ανοίξουν διάλογο με τους οπαδούς, οι οποίοι ζητούσαν το λόγο και αποδοκίμασαν.

Τελικά, κάποιοι προσπάθησαν να τις βγάλουν εκτός γηπέδου προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, τη στιγμή που τα παιδιά ήταν εμφανώς φοβισμένα και δακρυσμένα. Τελικά, η μητέρα με τα δύο παιδιά, αφού προκάλεσε πανικό, είδε τη συνέχεια του αγώνα από σουίτα, κατόπιν πρότασης Καρυπίδη. Εκεί τις ρωτούσαν για ποιο λόγο εμφάνισαν τον συγκεκριμένο σκούφο και η απάντηση ήταν ότι... αυτόν είχαν μαζί τους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα