ΑΕΛ: «Δόλος στην φάση του γκολ του Ατρομήτου»

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: «Δόλος στην φάση του γκολ του Ατρομήτου»

bet365

Σκληρή ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά της διαιτησίας του Κομίνη στο ματς με τον Ατρόμητο με τους Θεσσαλούς να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως στην φάση του 0-1 υπήρξε δόλος από πλευράς του διαιτητή.

Οι... βυσσινί μάλιστα επισημαίνουν πως όπως έχουν ξεκαθαρίσει όταν θα πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών θα προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για την αγωνιστική τους προσπάθεια.

Όσο για το νέο αστέρι της εξυγίανσης, κ.Κομίνη, θα ασχοληθούμε από αύριο, αφού πρώτα πληροφορηθούμε την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ.Μπίκα.

Όπως έχουμε κάνει γνωστό κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΛ, όταν πέφτει θύμα δόλιων συμπεριφορών, θα προσφεύγει στο νόμο.

Ειδικά στην φάση του πρώτου γκολ των αντιπάλων μας, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος, καθώς ο διαιτητής ήταν μπροστά στην παράβαση. Παραμένει λοιπόν μόνο ο δόλος!

Λεπτομέρειες, όπως προείπαμε, από αύριο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα