Αρκετοί... πονοκέφαλοι σε Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Αρκετοί... πονοκέφαλοι σε Πλατανιά

bet365

Αρκετά είναι τα προβλήματα αγωνιστικής φύσεως για την ομάδα του Πλατανιά για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Με την προσοχή πλέον στραμμένη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (11/12, 17:15) επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας του Πλατανιά.
Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Στανισάβλιεβιτς που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ο Γιορέντε που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Μανούσος που έχει δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο, υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία και αύριο Τρίτη θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή τους. Πάντως ο Σέρβος μέσος, αλλά και ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται από τον κ. Παράσχο για τον αγώνα με τον "Δικέφαλο του Βορρά" στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα