Οι καταγγελίες της Θύρας 7 Χανίων

Gazzetta team
Οι καταγγελίες της Θύρας 7 Χανίων

bet365

Σε καταγγελίες σχετικά με χειρισμούς του ΑΟ Χανίων και της διοίκησής του σε θέματα πολιτικής και εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό προχώρησε η Θύρα 7 των Χανίων.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:
'Οπως ειχαμε πει, μετά το παιχνίδι με τον ΑΟ Χανίων, θα πουμε κάποια πράγματα σχετικά με τα εξωαγωνιστικά, που προηγήθηκαν του αγώνα και εχουν σχέση με τα εισιτήρια του αγώνα, την τιμή τους και τον τρόπο επικοινωνίας και αντιμετώπισής μας απο την διοίκηση του ΑΟ Χανίων. Από τις 16/11 (σ.σ. το ματε έγινε 01/12) προσπαθούσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία ως Σύνδεσμος με κάποιον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΟ Χανίων, ώστε να γίνει συνεννόηση και να οριστεί μία λογική τιμή στα εισιτήρια λόγω ημέρας, ώρας και καιρικών συνθηκών και ώστε να μπορέσει να έρθει παραπάνω κόσμος στο γήπεδο και να μην 'κολλήσει' στα χρήματα, την ώρα και στην ιδιαιτερότητα του αγώνα, όπως οι Χανιώτες Ολυμπιακοί.
Δυστυχώς εμείς, όπως και η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν βρήκαμε κανέναν μα κανέναν διότι οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΑΟ Χανίων (πρόεδρος και αντιπρόεδρος, γραμματέας και ταμίας0 δεν είναι Χανιώτες (!!!) και είχαν κλείσει τα γραφεία της ΠΑΕ λόγω δικών τους θεμάτων και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα. Με αποτέλεσμα να απευνθυνθούμε σε 2 άτομα τα οποία ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια που έκαναν να βρουν και να προβληματίσουν / ενημερώσουν τους αρμόδιους σε σχέση με τα λεγόμενά μας. Εκείνοι αντί να σεβαστούν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, συνέχισαν να κοροϊδεύουν και ενώ είχαν ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Ερ. ΑΟΧ κ. Φυντικάκη (σ.σ. το ένα πρόσωπο που μας βοήθησε και τον ευχαριστούμε και πάλι).
Τελικά μιλήσαμε με τον αντιπρόεδρο - γραμματέα - ταμία (σ.σ. ένα πρόσωπο) το Σάββατο 26/ 11 (!!!) μέσω τηλεφώνου 3ου προσώπου (του δημοσιογράφου Κωσ. Νιτ. τον οποίο ευχαριστούμε και εκείνον για τον χρόνο που αφιέρωσε για να βρεθεί μία λύση) και του είπαμε τι θέλουμε, ο εν λόγω κύριος μας έλεγε τα κλασικά που λένε όλοι όσοι θέλουν να απεμπλακούν από μία πιεστική κατάσταση και να χαϊδέψουν αυτιά. Μας πήγαιναν από μέρα σε μέρα για το πότε θα έχουμε τα εισιτήρια στα χέρια μας. Οκτώ με εννιά ημέρες μετά επικοινωνούμε τον πρόεδρο του ΑΟ Χανίων, κ. Μελά και μετά από παρέμβαση του κ. Φυντικάκη, ο κ. Μελάς μας λέει ότι υπάρχει είσοδος στα 15 ευρώ διότι τα εισιτήρια είχαν βγει από την ΕΠΟ και δεν μπορεί να τα αλλάξει. Ότι θα έχουμε όσα θέλουμε εμείς ως Σύνδεσμος. Σκεπτόμενοι τα προηγούμενα του είπαμε ότι θέλουμε συγκεκριμένο αριθμό σε λογική τιμή και όχι για όλη την κερκίδα. Η απάντησή του ήταν πάλι η ίδια και πως θα έχουμε τα εισιτήρια το μεσημέρι της ίδιας ημέρας μέσω του κ. Φυντικάκη.
Τελικά (σ.σ. να είναι καλά ο... ρουφιάνος το Facebook) μάθαμε (δυστυχώς μία μέρα πριν τον αγώνα) ότι στους οργανωμένους του ΑΟΧ είχαν δώσει εισιτήρια με 10 ευρώ στην ίδια κερκίδα με εμάς, που σαν Συνδέσμος το 90% έχει διαρκείας. Ναι καλά καταλάβατε όλοι.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 31/12/16 ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΕΠΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 5 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ, ΕΧΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.
ΥΓ1.. Αν κάποιοι νομίζετε οτι έχουμε εμπάθεια απέναντι στον ΑΟΧ, ας ρωτήσετε τα φιλαράκια στους BLUE BOYS, ποιος εχει φτιάξει κάποια πανιά τους, το παλιό γκραφίτι στον προηγούμενο Σύνδεσμό τους, που ανήκε το 2ο τύμπανο επί πολλά έτη στην κερκίδα τους, όπως και ποσοι απο εμας ακολουθούσαν τον ΑΟΧ εντος και εκτός εδρας και που ηταν οργανωμένος για πολλα χρόνια ο συγχωρεμένος ο Αντώνης...
ΥΓ2..Ευχαριστούμε και πάλι τον προέδρο του Ερασ. ΑΟΧ κ.Φυντικάκη και τον δημοσιογράφο Κωσ. Νιτ. που προσπάθησαν να μας βοηθήσουν ωστε να ακουστέι η φωνή μας εκεί που έπρεπε.
ΥΓ3..Ευχόμαστε ολόψυχα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, να βρει κάποτε τους άξιους ανθρώπους να την διοικήσουν και να την πανε εκει που της αρμόζει.
ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7-1985
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα