«Μπορούμε και θα παίξουμε καλύτερα»

«Μπορούμε και θα παίξουμε καλύτερα»

Νίκος Αθανασίου
«Μπορούμε και θα παίξουμε καλύτερα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη αλλά ξεκαθάρισε στους παίκτες του πως περιμένει πολλά περισσότερα από εδώ και πέρα.

Όταν σε δέκα παιχνίδια μετρούσε μόλις μία νίκη, όταν το κλίμα είναι χειρότερο από κάθε άλλη φορά την τελευταία πενταετία, μπορεί εύκολα να καταλάβει ο καθένας το πόσο σημαντικό ήταν για τον Παναθηναϊκό το να νικήσει τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι «πράσινοι» πήραν το ματς με 1-0 στην πρεμιέρα του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, επέστρεψαν στις νίκες από τις 30 Οκτωβρίου και ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια για το αποτέλεσμα. «Θέλαμε πολύ την νίκη και την πήραμε, βελτιώνοντας την ψυχολογία μας. Μπράβο σε όλους» ήταν το αρχικό... μήνυμα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και φρόντισε να δείξει με το... καλημέρα τις μεγάλες απαιτήσεις που έχει από το ρόστερ του. «Κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξαμε πολύ πιο κάτω από αυτό που πραγματικά μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να παρουσιάσουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα, θα δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε και πιστεύω πως με την σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα