Σενάρια επιστροφής Καρντόσο στην Τράμπζονσπορ!

Σενάρια επιστροφής Καρντόσο στην Τράμπζονσπορ!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σενάρια επιστροφής Καρντόσο στην Τράμπζονσπορ!

bet365

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως ο Όσκαρ Καρντόσο συναντήθηκε με τον ασίσταντ της Τράμπζονσπορ εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τουρκική ομάδα.

Ο συνεργάτης του Ερσούν Γιανάλ, Βολκάν Καζάκ ταξίδεψε στην Αθήνα και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό.

Στα ραντάρ της τουρκικής βρίσκονται οι Ντα Κόστα, Ελιουνούσι και Πάρντο, ωστόσο προέκυψε από το πουθενά είδηση καθώς στη γειτονική χώρα ισχυρίζονται πως έχει τεθεί θέμα επιστροφής του Όσκαρ Καρντόσο στην ομάδα της Μαύρης Θάλασσας.

O βοηθός του τεχνικού της Τράμπζονσπορ συναντήθηκε με τον Όσκαρ Καρντόσο με τον Παραγουανό -σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους- να εκφράζει την επιθυμία να επιστρέψει στην Τράμπζονσπορ ως δανεικός για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο έμπειρος φορ αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσαρμογή του στην Ελλάδα, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμη να σκοράρει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα