Αυτοί θα «σφυρίξουν» τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτοί θα «σφυρίξουν» τις ελληνικές ομάδες στο Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Για τρίτη φορά στην καριέρα του θα βρεθεί στην Τούμπα ο Βρετανός, Αντρέ Μάρινερ, Λετονός ρέφερι στη Λεωφόρο, ο Ντε Θερό στο ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λίμπερετς μπορεί ν' αποδειχθεί καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια της ομάδας του Ίβιτς στη διοργάνωση και ο Αντρέ Μάρινερ ορίστηκε να διευθύνει το ματς, με τον Βρετανό να «σφυρίζει» για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα ελληνική ομάδα μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στη Λεωφόρο.

Ο Ισπανός, Κάρλος Ντε Θερό θα είναι εκείνος που θα σφυρίξει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο που κρίνει τον πρωτοπόρο του ομίλου, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση.

Το... αδιάφορο παιχνίδι του αποκλεισμένου Παναθηναϊκού κόντρα στη Θέλτα, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης, θα το διευθύνει ο 31χρονος Λετονός, Αντρίς Τρεμάνις, που είχε βρεθεί και στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ πριν από δύο χρόνια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα