Να ανέβει ξανά δεύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Να ανέβει ξανά δεύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Να επιστρέψει στην δεύτερη θέση θα προσπαθήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, NS1) ο οποίος δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή. Χωρίς κόσμο το Καυτανζόγλειο.

Χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα-αφού και ο Ναδάλες ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε-ταξιδεύει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Οι Ηπειρώτες θέλουν τη νίκη για να ανέβουν ξανά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη απόρροια της τρομερής πορείας που κάνουν την φετινή σεζόν.

Σύμμαχός τους θα είναι και το άδειο γήπεδο αφού η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να μην εκδώσει εισιτήρια και να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της. Οι οπαδοί του Γηραιού αναμένεται να διαδηλώσουν έξω από το γήπεδο κατά του Σταύρου Παπαθανασάκη ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση.

Καταλαβαίνει κανείς ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο η ομάδα να προετοιμαστεί με τον Σάββα Παντελίδη πάντως να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών η τιμωριών.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ηρακλής: Περνίς, Κυριακίδης, Στάμου, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Πασάς, Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Λίλα, Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Γιάκος, Ζάιρο, Κόντε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα