Mπουμάλ: «Δουλευταράς και δίκαιος άνθρωπος ο Ουζουνίδης»

Mπουμάλ: «Δουλευταράς και δίκαιος άνθρωπος ο Ουζουνίδης»

Gazzetta team
Mπουμάλ: «Δουλευταράς και δίκαιος άνθρωπος ο Ουζουνίδης»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ουζουνίδη ο Μπουμάλ, ενώ ευχαρίστησε και τον Στραματσόνι.

Ο Καμερουνέζος άσος μιλώντας στην κάμερα της Nova είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή για τη δουλειά που έκανε.

Όντως ήταν ένα ματς που είχε πολύ πίεση αλλά αυτό το περιμέναμε, περιμέναμε όμως και περισσότερους φιλάθλους αλλά αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής ήταν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Χωρίς να θέλω να υποσκελίσω τον προηγούμενο προπονητή, ο νέος προπονητής ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δουλευταράς, έχει πεποίθηση και θα κάνει καλό στην ομάδα, υπήρξε επιτυχημένος προπονητής στις προηγούμενες ομάδες του και θα πάμε πολύ καλά μαζί του. Το προσωπικό μου θέμα δεν έχει μεγάλη σημασία αλλά συνέχισα τη σκληρή δουλειά, δεν έχω φτάσει ακόμα στο τοπ της απόδοσής μου. Στη ζωή υπάρχουν και καλά και κακά και έχω πίστη στον εαυτό μου.

Ο νέος προπονητής είναι ένας δίκαιος άνθρωπος και θέλει να πάει την ομάδα πιο μακριά. Εμένα με βοήθησε να μάχομαι, χαίρομαι που βρίσκεται εδώ, είναι μια ανταμοιβή γι’ αυτόν και με βοήθησε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα