Κορακάκης: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

Gazzetta team
Κορακάκης: «Να μείνουμε προσγειωμένοι»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρομήτου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στην συγκομιδή της ομάδας του στα εκτός έδρας ματς που είχε στη σειρά.

Η αλήθεια είναι ότι η συγκομιδή των επτά βαθμών στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς ήταν μεγαλύτερη από αυτή που θα περίμενε και ο ίδιος. Κάτι το οποίο παραδέχθηκε αμέσως μετά το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Γιώργο Κορακάκη ο οποίος αρχικά τόνισε πως

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πήραμε όσους περισσότερους βαθμους μπορούσαμε σε δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα κάνει πρόοδο. Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη».

Κατέληξε λέγοντας ότι «είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Οι παίκτες αξίζουν πολλά μπράβο. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Αλλά όπως έχω πει αυτή η ομάδα είναι ψυχωμένη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα