Τρομερά και αδικαιολόγητα έξοδα η ΕΠΟ

Gazzetta team
Τρομερά και αδικαιολόγητα έξοδα η ΕΠΟ

bet365

Μεγάλες σπατάλες σημειώνονταν στις ενέργειες της ΕΠΟ στο πρόσφατο παρελθόν, ειδικά επί εποχής Γιώργου Σαρρή στην προεδρία!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Documento», ο τότε ταμίας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημητρίου, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τη στιγμή που είχε αιτηθεί να μειωθούν τα έξοδα (στα οποία συμπεριλαμβάνονταν και χρήματα που έπαιρναν οι παράγοντες), με τα όσα είχε εισηγηθεί να μην γίνονται αποδεκτά και τον ίδιο ν' αποχωρεί από το πόστο του, έπειτα από μόλις ένα δίμηνο, με τον Γιώργο Σαρρή στην κεφαλή της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες υπερβολές, ήταν και το κόστος των σημάτων που ράβονται στις φανέλες των διαιτητών και των βοηθών, αφού έφτανε στις 42.000 ευρώ ετησίως, με τον Δημητρίου να το αλλάζει και να κλείνει νέο deal με μόλις 2.500 ευρώ τον χρόνο.

Επιπλέον, ο Αθηναίος παράγοντας είχε αλλάξει και τις ασφάλειες των 13 αυτοκινήτων που ανήκαν στην ΕΠΟ (και κόστιζαν 16.000 ευρώ ετησίως) για να φτάσουν να κοστίζουν όλα μαζί τα αυτοκίνητα στις 2.500 ευρώ τον χρόνο.

«Τεθωρακισμένες Μερσεντές να είχαμε, τόσα λεφτά για ασφάλεια δεν θα δίναμε...» έλεγαν άνθρωποι της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά στο θέμα με την υπόθεση Eurostar (Travel Plan), με την ΠΔΕ να έχει παραπέμψει τον σχετικό φάκελο στους αρμόδιους οικονομικούς εισαγγελείς, τονίζεται πως στα ταμεία της ΕΠΟ δεν μπήκε ούτε ευρώ από το ποσό που είχε αποτιμηθεί στα 3,5 εκατ.ευρώ, με τη μορφή χορηγίας από την εταιρεία προς την Ομοσπονδία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα