Συνέρχεται και ο Ράσελ, δεν του είπαν για τους συμπαίκτες του...

Κώστας Ζάλιαρης
Συνέρχεται και ο Ράσελ, δεν του είπαν για τους συμπαίκτες του...

bet365

Μετά τον Νέτο, ο Άλαν Ράσελ που επιβίωσε από το αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, συνέρχεται, αναπνέει δίχως μηχανική υποστήριξη, αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και δεν του έχουν πει ακόμα ότι χάθηκαν οι συμπαίκτες του...

Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ήταν εκείνος που γνωστοποίησε ότι ο Ράσελ συνέρχεται και μέρα με τη μέρα είναι όλο και καλύτερα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο 27χρονος αμυντικός αρχίζει και μιλάει, αναπνέει δίχως μηχανήματα και τρώει κανονική τροφή κι όχι μέσω ορού όπως τις προηγούμενες μέρες.

Βέβαια, σε ερώτηση για όσα ενδεχομένως να θυμόταν, απαντάει πως δεν έχει ιδέα πως βρέθηκε στο νοσοκομείο και ο πατέρας του τονίζει: «Μου είπε ότι δεν θυμάται... Του απάντησα απλά ότι είχαν μια ανώμαλη προσγείωση... Ρωτούσε για τα υπόλοιπα παιδιά αλλά του ανέφερα μονάχα τους Νέτο και Φόλμαν που είναι στο ίδιο νοσοκομείο...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα