Βουτιά στα βαθιά για Ουζουνίδη

Κώστας Ζάλιαρης
Βουτιά στα βαθιά για Ουζουνίδη

bet365

Η πρώτη... δοκιμασία για τον Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού έρχεται άμεσα με το αποψινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Από νωρίς θέλει να έχει ξεμπερδέψει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό, μετά την Τούμπα θέλει «διπλό» και στη Λάρισα ο Ατρόμητος.

Έπειτα από κάτι παραπάνω από 48 ώρες μετά την επισημοποίηση της πρόσληψής του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιάνει στα χέρια του το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού και κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30, NovaSports1). Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν νέα αρχή έπειτα από το πέρασμα του Στραματσόνι, δεδομένα όμως, πέρα από το κομμάτι της ψυχολογίας και τη θεωρία που θέλει η αλλαγή προπονητή να... ξυπνάει μια ομάδα, είναι μηδαμινό το χρονικό διάστημα και οι προπονήσεις του Ουζουνίδη με τους νέους του ποδοσφαιριστές για να φανεί κάτι τρομερά διαφορετικό... Ο ΠΑΟΚ έχει κατέβει στην Αθήνα δίχως τους Περέιρα και Γλύκο και με σκοπό να ξεπεράσει τις εφιαλτικές μέρες από την ήττα με τον Ατρόμητο, τις διαταραχές με τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στα Τρίκαλα για το Κύπελλο. Δίχως Λεντέσμα, Σάμπα και Ευαγγέλου ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση.

Νωρίς το μεσημέρι, στις 15:00 (Novasports2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο προέρχεται από ισοπαλία με την Κέρκυρα στο Φάληρο, είχε εύκολο έργο απέναντι στα Χανιά για το Κύπελλο και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα σήμερα κόντρα στους Βοιωτούς. Οι τελευταίοι, με παράδειγμα τους Φαίακες και τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν με τον βαθμό από την έδρα των Πρωταθλητών, θ' αγωνιστούν δίχως άγχος και δίχως νέα αγωνιστικά προβλήματα. Μαρίν και Τσόρι έμειναν πάλι εκτός αποστολής των Πειραιωτών, όπως επίσης και οι Ρέτσος και Ομάρ, που όμως αποκλείστηκαν για προφύλαξη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος μετά το σπουδαίο (τόσο σε σημασία, όσο και με τον τρόπο που ήρθε με ανατροπή από το εις βάρος του 3-1 στο τελικό 4-3 επί του ΠΑΟΚ), έχει μοναδικό στόχο να επενδύσει στο αποτέλεσμα που πήρε στην Τούμπα και φιλοξενείται από τη Λάρισα (17:15 Novasports4). Οι Περιστεριώτες θέλουν να κλείσουν άμεσα την κακή παρένθεση της ήττας από την Καλλιθέα μεσοβδόμαδα και με τον Μπιτόλο να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Κορακάκη, θέλουν την πρώτη τους νίκη στην ιστορία των αναμετρήσεων με την ΑΕΛ στη Θεσσαλία! Οι «βυσσινί», έχουν εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 10 ματς απέναντι στον Ατρόμητο και το σύνολο του Σάκη Τσιώλη γνωρίζει πολύ καλά σε τι κατάσταση έχει περιέλθει και πόσο σημαντικοί είναι οι βαθμοί σε κάθε ματς που έρχεται...

Στα Πηγάδια, η Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15, Novasports2). Οι Θρακιώτες έχουν... κατορθώσει να μην έχουν ακόμα ούτε γκολ και φυσικά ούτε νίκη εντός έδρας στα ματς πρωταθλήματος μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά ευελπιστούν το μεγάλο «διπλό» επί του Παναιτωλικού πριν από μια εβδομάδα να τους δώσει τον αέρα που χρειάζονται για να κάνουν το ξεκίνημα, έστω κι αν μπήκε Δεκέμβρης... Οι Αρκάδες από την πλευρά τους, με τα αμυντικά προβλήματα να παραμένουν, απώλεσαν βαθμούς στην αναμέτρηση με τη Λάρισα στο «Θ.Κολοκοτρώνης» και δεν έχουν διαθέσιμο ούτε τον Κουρμπέλη ούτε τον Φαρίνια...

Το σημερινό πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (15:00, Novasports2)

Λάρισα – Ατρόμητος (17:15, Novasports4)

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports2)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, Novasports1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα