Ζιντάν: «Στα δύσκολα είχαμε καρδιά»

Ζιντάν: «Στα δύσκολα είχαμε καρδιά»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Στα δύσκολα είχαμε καρδιά»

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του αντέδρασαν στο γκολ της Μπαρτσελόνα και η επιμονή τους για να μη φύγουν ηττημένοι από το «Καμπ Νόου», ικανοποίησε τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Σέρχιο Ράμος στο φινάλε (όπως το συνηθίζει ο αρχηγός άλλωστε), πήρε βαθμό από το πρώτο clasico της φετινής σεζόν με το τελικό 1-1 στη Βαρκελώνη και ο «Ζιζού» είχε να πει για το ματς:

«Δεν θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως... νίκη αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ένας καλός βαθμός, αλλά η διαφορά των έξι πόντων παραμένει και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτή τη στιγμή διότι η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο. Δεν θεωρώ ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να κλονίσει τη Μπαρτσελόνα. Συνεχίζουμε τη δουλειά.

Αυτό που θέλω να κρατήσω είναι η ομαδική δουλειά. Όταν η Μπαρτσελόνα σκόραρε πήρε τα πάνω της, όμως εμείς βγάλαμε καρδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστέψαμε ξανά στους εαυτούς μας και κυνηγήσαμε την απάντηση. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρεις βαθμό σε αυτό το γήπεδο».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα