Ξεκίνημα στην προπονητική από τα... χαμηλά για Τζέραρντ

Ξεκίνημα στην προπονητική από τα... χαμηλά για Τζέραρντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ξεκίνημα στην προπονητική από τα... χαμηλά για Τζέραρντ

bet365

Τη συμβουλή του Γιούργκεν Κλοπ για να κάνει ένα βήμα κάθε φορά, λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του ο Στίβεν Τζέραρντ που θα κάνει την αρχή στην προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ.

Ο θρύλος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε το φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας, συζήτησε με την ΜΚ Ντονς για το ενδεχόμενο ν' αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, όμως θέλει να θέσει γερές βάσεις προτού... πέσει με τα μούτρα στα νέα του καθήκοντα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, όπως αναφέρει η «Daily Mirror», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του και η βοήθειά του στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ, απ' όπου φυσικά ξεκίνησε κι εκείνος και γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί τους νεαρούς που στοχεύουν στο επαγγελματικό συμβόλαιο, σε αυτές τις εποχές που στο ποδόσφαιρο τα εκατομμύρια «χορεύουν» και εύκολα μπορεί κάποιος να χάσει το δρόμο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα