Διαψεύδει τη φοροδιαφυγή και απειλεί ο Ρονάλντο

Διαψεύδει τη φοροδιαφυγή και απειλεί ο Ρονάλντο

Gazzetta team
Διαψεύδει τη φοροδιαφυγή και απειλεί ο Ρονάλντο

bet365

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τα οικονομικά του Κριστιάνο Ρονάλντο διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής του Πορτογάλου και απειλεί με μηνύσεις.

Η Gestifute είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται τα οικονομικά του Κριστιάνο Ρονάλντο και εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Πορτογάλο να εμπλέκεται σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής.

«Παραθέτουμε το επίσημο έγγραφο των ισπανικών αρχών, με το οποίο επιβεβαιώνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκπληρώσει πλήρως τα φορολογικά του καθήκοντα, όπως έχει πράξει πάντα στη χώρα που διαμένει», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της σε κάθε αγορά, σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, όπως έχει κάνει και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι ευρωπαϊκές φορολογικές υπηρεσίες έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις στα θέματα των δικαιωμάτων εικόνας. Οι κάτοικοι σε ξένες χώρες πολλές φορές επηρεάζονται από τους αυτές τις προσεγγίσεις, τις οποίες σεβόμαστε και παρακολουθούμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν υπάρχουν διαφορές με τις τοπικές αρχές, όλες έχουν λυθεί εξωδικαστικά», συνεχίζει η εταιρεία, που απειλεί και με μηνύσεις, στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα δικαιώματα του πελάτη της.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα