Στη Σαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα!

Gazzetta team
Στη Σαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα!

bet365

Η Conmebol πήρε την απόφαση και η κούπα του Σουνταμερικάνα θα πάει στο Σαπεκό και την ομάδα που βρίσκεται στις καρδιές όλων! Τη Δευτέρα αρχίζει η ανασυγκρότησή της.

Η κούπα του Σουνταμερικάνα στη Σαπεκοένσε! Ο πρόεδρος της ομάδας, Ιβάν Τότσο επιβεβαίωσε πως η απόφαση της Conmebol είναι οριστική και η ομάδα θα λάβει τα 2 εκατ. δολάρια ως έπαθλο.

«Ναι, η Conmebol θα κηρύξει τη Σαπεκοένσε πρωταθλήτρια του Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνει τελετή απονομής. Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει η φάση της ανασυγκρότησης μας. Οι άνθρωποι θέλουν το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο στο Σαπεκό. Η μεγάλη χαρά της Σάντα Καταρίνα είναι η Σαπεκοένσε.

Έτσι πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό, θα μιλήσουμε για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Πρέπει να κατακαθίσει η σκόνη, και θα αρχίσουμε...» τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα