Κουτζαβασίλης: «MVP όλη η Κέρκυρα!»

Gazzetta team
Κουτζαβασίλης: «MVP όλη η Κέρκυρα!»

bet365

Ο Φώτης Κουτζαβασίλης ήταν ο άνθρωπος του αγώνα και κόντρα στην ΑΕΚ για την Κέρκυρα, με τον γκολκίπερ των Φαιάκων να βάζει το... εμείς πάνω από το εγώ!

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το ποια είναι η πιο δύσκολη επέμβαση: «Είναι στο πρώτο, με βρίσκει στο ανάποδο βήμα, σκάει η μπάλα μπροστά μου και νομίζω ότι είναι αυτή».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και δεν είχαμε πολλές τελικές. Ήταν το μόνο που μας έλειπε, τελικά ήρθε και το γκολ, αλλά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι αν το δούμε απ' έξω θεωρώ πως είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το τι άλλαξε στο ημίχρονο: «Αλλάξαμε το σύστημα για να γίνουμε πιο επιθετικοί, είχαμε τα πάντα μας έλειπε το γκολ».

Για το αν διαβάζουν όλους τους αντιπάλους το ίδιο καλά: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Βλέπουμε πως λειτουργεί ο κάθε αντίπαλος ξεχωριστά, θέλουμε να κάνουμε και εμείς το παιχνίδι μας, αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν την ΑΕΚ τότε πρέπει να διαβάσεις καλά το δικό της παιχνίδι».

Για τα 5 ματς χωρίς ήττα που έχει η Κέρκυρα: «Στα 5 τελευταία παιχνίδια η αμυντική λειτουργία είναι εξαιρετική. Κανένας δεν είναι MVP. Μόνο η ομάδα της Κέρκυρας! Έχουμε δουλέψει σκληρά και στόχος μας είναι η παραμονή και θα το λέμε μέχρι να έρθει μαθηματικά. Από εκεί και πέρα, όπως έχω ξαναπεί, ότι είναι να έρθει καλώς να 'ρθει!».

Για την επέμβαση στο σουτ του Πατίτο: «Αλλάζει η πορεία δύο φορές, γι' αυτό γίνεται δύσκολη. Αλλάζει συνέχεια πορεία και δεν ήξερα και εγώ που θα καταλήξει. Ήταν ενστικτωδώς η επέμβαση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα