Μοράις για ευκαιρίες και διαιτητή...

Μοράις για ευκαιρίες και διαιτητή...

bet365

Η ΑΕΚ κατάφερε να μην νικήσει στην Κέρκυρα και ο Ζοσέ Μοράις πιστεύει, αν και μάλλον δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος, ότι έπαιξε κάποιο ρόλο και ο διαιτητής σε αυτό.

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα, στο δεύτερο η προσπάθεια μας δεν μπόρεσε να αποδώσει. Κάναμε κάποιες προσπάθειες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ. Επίσης, οι αποφάσεις του διαιτητή έσπρωξαν τον αντίπαλο προς την περιοχή μας και έτσι έβαλαν και το γκολ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή στη Nova μετά το 1-1 στην Κέρκυρα.

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε το εξής σχόλιο για το ματς...

«Είχαμε ένα παρά πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε όμως και δεύτερο και τρίτο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουνε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε. Ο αντίπαλος σκόραρε με μια ευκαιρία στο ματς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, συνεχίζουμε τη δουλειά με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην δημιουργείται καμία ευκαιρία από τους αντιπάλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα