Αποχώρησε από Δ.Σ. ΕΠΣ με το κασετοφωνάκι ο πρόεδρος!

Δημήτρης Τομαράς
Αποχώρησε από Δ.Σ. ΕΠΣ με το κασετοφωνάκι ο πρόεδρος!

bet365

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαϊας, με τον πρόεδρο Μπαλαφούτη, να βουτάει το κασετοφωνάκι που κατέγραφε την συνεδρίαση και να αποχωρεί από την αίθουσα!

Μαζί του αποχώρησαν και ακόμα τρία μέλη της διοίκησης (Γκοτσόπουλος, Φλωράτου και Κουτρόπουλος). Αυτό συνέβη όταν - όπως αναφέρει το site Pelop - τέθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης των επιτροπών της ΕΠΣΑ (είχε κατατεθεί σχετικό αίτημα από τα 7 μέλη του Δ.Σ. πριν 20 ημέρες), το οποίο ωστόσο δεν είχε συμπεριλάβει στα θέματα προς συζήτηση ο κ. Μπαλαφούτης. Ζητήθηκε από τα υπόλοιπα 6 μέλη της συνεδρίασης (Δανιήλ, Σαρρής, Μαυροκολέας, Πλώτας, Χριστόπουλος, Μπασκούτας και ενώ απουσίαζε ο Κουλούρης) να «μπει» το θέμα σε ψηφοφορία ώστε να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη. Ο κ. Μπαλαφούτης ήταν αρνητικός στην πρόταση αυτή, διακόπτοντας την συνεδρίαση και αποχωρώντας από την αίθουσα, παίρνοντας μάλιστα μαζί του το σύστημα ηχογράφησης!

Το Δ.Σ. συνεχίστηκε κανονικά με προεδρεύων τον α' αντιπρόεδρο Γιώργο Μαυροκολέα (όπως ορίζει το καταστατικό της ΕΠΣΑ) και με παρόντες τα υπόλοιπα 5 μέλη του Δ.Σ., καθώς υπήρχε απαρτία. Στα θέματα που συζητήθηκαν λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις (η συνεδρίαση ηχογραφήθηκε με εφεδρικό κασετοφωνάκι!):
• Έγινε αναδιάρθρωση των Επιτροπών Πρωταθλήματος / Κυπέλλου, Διαιτησίας, Πειθαρχικής, Γηπέδων, Μικτών ομάδων, Παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαϊας.
• Ορίστηκαν οι Ελευθέριος Μπασκούτας και Αγγελος Κουλούρης να εκπροσωπήσουν (μαζί με τον πρόεδρο) την ΕΠΣ Αχαϊας στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 19 Δεκεμβρίου.
• Δεν επικυρώθηκε το πρακτικό Νο 22 της Εκτελεστικής Γραμματείας (αφορούσε μείωση ποινής ποδοσφαιριστή).
• Αποφασίστηκε να συζητηθεί το θέμα προκήρυξης εκλογών στο επόμενο συμβούλιο.
 

Τελευταία Νέα