Συναδινός: «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείει τους φιλάθλους»

Gazzetta team
Συναδινός: «Κανείς δεν μπορεί να αποκλείει τους φιλάθλους»

bet365

Αντίθετος με την απόφαση του Ηρακλή να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30), εμφανίστηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Αλυσιδωτές οι αντιδράσεις μετά την απόφαση του Ηρακλή να γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Δευτέρα (19:30) κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς οι... κυανόλευκοι να έχουν τιμωρηθεί. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου έφερε τις δικές αντιρρήσεις, ενώ αντίθετος εμφανίστηκε και με δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδνός.

Αναλυτικά ο Συναδινός μιλώντας στο Libero 107.4 ανέφερε: «Μου έχει μεταφερθεί αυτή η πληροφορία, δεν ξέρω ακριβώς τους λόγους, θα ενημερωθώ αρμοδίως. Υπάρχουν σαφείς κανονισμοί που προβλέπουν πότε ένα ματς γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. Το Στάδιο έχει υπογράψει σύμβαση με την ΠΑΕ κι αυτή πρέπει να τηρείται. Δεν με βρίσκει σύμφωνο αυτή η απόφαση της ΠΑΕ. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου είναι υποχρεωμένη να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον και θα το πράξει όπως οφείλει. Το Καυτανζόγλειο είναι ασφαλές, δεν τίθεται θέμα ασφάλειας. Το ποδόσφαιρο έχει δικαίωμα να το παρακολουθεί κάθε φίλαθλος, δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Κανένας δεν μπορεί να το αποκλείει. Θα γίνει οτιδήποτε για να υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα