Σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar οι Φορτούνης και Καπίνο

Σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar οι Φορτούνης και Καπίνο

Δημήτρης Τομαράς
Σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar οι Φορτούνης και Καπίνο

bet365

Ο Ολυμπιακός για μία ακόμη χρονιά «έδωσε το παρών» στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού με τους Φορτούνη και Καπίνο.
Το να κάνεις ένα παιδί να χαμογελάει είναι σπουδαίο. Αν μάλιστα αυτά τα χαμόγελα γίνονται και για έναν επιπλέον καλό σκοπό, τότε αυτό είναι εξαιρετικό. Το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού) γέμισε χαμόγελα. Και σ' ένα πολύ μεγάλο βαθμό φρόντισε γι' αυτό ο Ολυμπιακός. Έδωσε το παρών για μία ακόμη χρονιά στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνεται από τις επιτροπές γονέων και γονέων αποφοίτων του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος κάθε χρόνο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο Κώστας Φορτούνης με τον Στέφανο Καπίνο βρέθηκαν εκεί σκορπίζοντας χαμόγελα σε δεκάδες μικρούς (αλλά και μεγαλύτερους) θαυμαστές τους. Πέρα από τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά εξίσου σημαντικό είναι πως συμμετείχαν και οι ίδιοι, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό, σε μια σπουδαία δράση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.
Οι δύο ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν πάνω σε 100 μπάλες που προμηθεύτηκαν οι μικροί θαυμαστές τους και χάρς σε αυτήν την διαδικασία συγκεντρώθηκε ένα ποσό για την ενίσχυση του Ταμείου των Υποτροφιών. Εννοείται πως δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν υπογράφοντας και σε μπλούζες, καπέλα ενώ έβγαλαν φωτογραφίες με όλα τα παιδιά. Το Bazaar άρχισε στις 10 το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκέσει όλο το Σαββατοκύριακο.
Στους χώρους του Κολλεγίου υπήρχαν πάμπολλα είδη (σ.σ.: γλυκίσματα, είδη δώρων, είδη σπιτιού, βιβλία, αναμνηστικά κτλ) που μπορούσε να προμηθευτεί κανείς ώστε να ενισχυθεί το Ταμείο Υποτροφιών καθώς και λαχειοφόρος αγορά. Εννοείται πως η ατμόσφαιρα ήταν απόλυτα Χριστουγεννιάτικη αφού υπήρχαν Χριστουγεννιάτικα δέντρα, στολίδια και χαρούμενα τραγούδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα