Ζήτησε να παίξει κεκλεισμένων ο Ηρακλής!

Gazzetta team
Ζήτησε να παίξει κεκλεισμένων ο Ηρακλής!

bet365

Ο Ηρακλής έχει ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Ασφάλεια, το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α. ότι το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει χωρίς κόσμο.

Όπως αναφέρει η Metrosport, η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ζητήσει εγγράφως από όλους τους αρμόδιους φορείς το ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η είδηση αυτή μάλιστα δεν διαψεύδεται από την ΠΑΕ η οποία τονίζει ότι βρίσκεται σε επαφές με τους αρμόδιους φορείς.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο Γηραιός το Καυτανζόγλειο έχει χαμηλά κιγκλιδώματα με συνέπεια να τρώει πρόστιμο συνέχεια η ομάδα και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Κι επειδή το γήπεδο ανήκει στην Γ.Γ.Α. είναι σε συζητήσεις για να κάνει τις επιπρόσθετες αλλαγές.

Το έγγραφο μάλιστα έχει και την υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και διαβουλεύσεων αποφασίσαμε ο αγώνας να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», χωρίς να αποκλείει κάτι ανάλογο και στο μέλλον!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα