Ο Γκάμπριελ Ζέσους έδωσε αυτόγραφο... πάνω σε τυρί! (pic)

Ο Γκάμπριελ Ζέσους έδωσε αυτόγραφο... πάνω σε τυρί! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γκάμπριελ Ζέσους έδωσε αυτόγραφο... πάνω σε τυρί! (pic)

bet365

Ακόμα δεν πρόλαβε να συνηθίσει την Αγγλία τις μόλις δύο μέρες που βρίσκεται εκεί, ο Γκάμπριελ Ζέσους έδωσε αυτόγραφο πάνω στη ζελατίνα του... τυριού που είχε αγοράσει μια – πιθανότατα – οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πολίτες» το περασμένο καλοκαίρι, όμως αφίχθη επί αγγλικού εδάφους στις αρχές Δεκεμβρίου, αφού είχε παραμείνει στην πατρίδα του για να βοηθήσει την Παλμέιρας να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι τον περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει προσωρινά μέχρι να βρει ένα δικό του σπίτι στην πόλη, ωστόσο, του συνέβη κάτι... πρωτόγνωρο στις πρώτες του στιγμές στην Αγγλίας.

Παίξε νόμιμα στη Vistabet με επιστροφή στοιχήματος, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ.

Μια κοπέλα, μόλις τον αντίκρισε, περιμένοντάς τον για ένα αυτόγραφο, του έδωσε να υπογράψει στη... ζελατίνα του τυριού που ίσως είχε αγοράσει εκείνη τη στιγμή και περνώντας από το σημείο δεν είχε τίποτα άλλο πάνω της για να κρατήσει κάτι ως ανάμνηση από τη συνάντησή της με τον Ζέσους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα