Οι Αργεντινοί παίρνουν τ' όπλο τους

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι Αργεντινοί παίρνουν τ' όπλο τους

bet365

Σύντροφοι η εβδομάδα ήταν εξαιρετική με έξι στα έξι κι ελπίζω να συνεχίσω να σας μοιράζω... γνώσεις! Δυο ντέρμπι, δυο ματσάρες και καλή απόλαυση.

Γιορτάζω γιορτάζω μ' ακούτε που το φωνάζω, θα πίνω βότκα ως το πρωί! Ναι φίλοι μου, ένα εξαιρετικό πενθήμερο ολοκληρώθηκε κι αισθάνομαι απίθανα. Γράφω το blog, καβαλάω τη Γιούλια και η στέπα είναι δική μου! Μπα, έχει ντέρμπι στην Premier και Clasico. Aτυχη Σβετλάνα, πάλι στην κουζίνα θα κλειστείς... Πριν μπούμε στο... ζουμί της Γκούλας, να θυμίσω στα συντρόφια πως τη Δευτέρα πέσαμε μέσα στο ματς της Τούμπας, βάλαμε... φρένο στο g.g. της Μίντιλαντ και προτείναμε τον άσο της Νόρντζελαντ. Ολος ο πλανήτης στα χέρια μου, σαν τον... Πούτιν ένα πράγμα!

Δε σταμάτησα εκεί, συνέχισα με Euroleague και... τρέλανα τον Μπερτομέου! Τέσσερα στα τέσσερα! Και διπλό τον Ολυμπιακό και διπλό τη Ζαλγκίρις και Under τον Παναθηναϊκό και μέσα με Σίνγκλετον. Ο Γέρος... τρελάθηκε κι ελπίζει να σας έκανε πιο... πλούσιους σε γνώση!

Τι ματσάρα στο Ετιχαντ και σας μιλάω ειλικρινά θα δω τα στατιστικά μου κι έτσι θα βαδίσω. Ανθρωπος των αριθμών είμαι, γι αυτό άλλωστε έγινε κι αυτό το εξοχικό με θέα τη λίμνη! Η Σίτι του Πεπ έχει μόλις δυο clean sheets στα 13 πρώτα παιχνίδια της! Ναι, η άμυνά της έχει... θεματάκι γι αυτό και γω βλέπω G.G. Nα σκοράρουν απόψε και οι δυο ομάδες προσφέρεται στο 1.60.

Το ξέρετε σύντροφοι ότι οι παίκτες της Premier League που φοράνε τη φανέλα με το Νο 10 είναι... υπεύθυνοι για 58 γκολ στη Σεζόν! Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει δέκα τέρματα, ο Εντιν Αζάρ άλλα επτά, το... 29% των γκολ δηλαδή και το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.75! Θα στηρίξω και τον Αργεντινό που έχει τέσσερα γκολ στα δυο τελευταία με τους Λονδρέζους. Να σκοράρει θα το βρούμε στο 1.83.

Cla, cla, clasico!!! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και αν το -6 σύντροφοι δε γίνει... -3 τότε... αντίο ζωή! Ξέρετε ποσα ντέρμπι έχουν περάσει από την τελευταία φορά που η Βασίλισσα κράτησε στο μηδέν τη Μπαρτσελόνα. Εχουμε φτάσει τα 21 και το Οver 3.5 στο 2.00! Ο Μέσι είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Clasico με 21 γκολ και πιστέψτε με θέλει να δώσει απαντήσεις, πολλές απαντήσεις. Γκολ του Αργεντίνου θα το βρούμε στο 1.60! Καλή διασκέδαση σύντροφοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα