Δοκιμασία για την ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Δοκιμασία για την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Νωρίτερα ο Πανιώνιος φιλοξενείται στα Περιβόλια από τον Πλατανιά, ενώ Βέροια και Παναιτωλικός συνθέτουν το τρίτο ζευγάρι στα ματς του Σαββάτου της 13ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο ματς που ανοίγει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον Πανιώνιο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει συμπληρώσει επτά ματς χωρίς νίκη με αποτέλεσμα να έχει πέσει στην 13η θέση της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά ο Μπανανά παραμένει εκτός. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος βρίσκεται από την Τρίτη στην Κρήτη αφού είχε και το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό (το οποίο τελικά αναβλήθηκε) και θέλει να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί αφού έχει να κερδίσει 4,5 χρόνια. Μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Μασούντ.

Λίγο πιο μετά η Βέροια περιμένει τον Παναιτωλικό. Η κατάσταση στους γηπεδούχους δεν είναι καλή με τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με το ματς κόντρα στα «καναρίνια» να είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Βέροια με στοχο να ρεφάρει την εντός έδρας γκέλα από την Ξάνθη. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μουνιός, ενώ ο Κυριακίδης είναι και πάλι σε θέση... μάχης.

Τέλος, στο ματς που ρίχνει την αυλαία του Σαββάτου, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κέρκυρα και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο Ζοσέ Μοράις δείχνει να καταλήγει στο 4-4-2 με τους Πλατέλλα, Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας, Μπακασέτα και Ντίας να μένουν εκτός. Με συνταγή Καραϊσκάκη η Κέρκυρα με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ετοιμάζει την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

15:00 Novasports3 Πλατανιάς-Πανιώνιος
17:15 Novasports1 Βέροια-Παναιτωλικός
19:30 Novasports2 Κέρκυρα-ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα