Βέροια - Παναιτωλικός 1-1 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Βέροια - Παναιτωλικός 1-1 (vid)

bet365

Βέροια και Παναιτωλικός έψαχναν το restart για τους δικούς τους λόγους, ωστόσο το τελικό 1-1 στην Ημαθία δεν άφησε καμιά από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη. Παράπονα για διαιτησία οι φιλοξενούμενοι.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στον αγώνα, έκανε το 0-1 και θα μπορούσε να... καθαρίσει τον αγώνα. Μετά ήρθε η καθίζησή του όμως στο γήπεδο, ισοφαρίστηκε από τη Βέροια με 1-1 και θα μπορούσε και να είχε χάσει κιόλας. Τελικώς το 1-1 στη Βέροια δεν χαροποιεί κανέναν ενώ από την εξέδρα ακούστηκε ξανά γιούχα. Παράπονα για διαιτησία ο Παναιτωλικός κυρίως για την φάση του γκολ της Βέροιας.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Για την γηπεδούχο Βέροια σε σχηματισμό 4-2-3-1 η ομάδα ξεκίνησε ως εξής: Λόπεθ κίπερ, Βασιλαντωνόπουλος και Μαλόν στα δύο άκρα της άμυνας, Σιρίλ και Ασίγκμπα οι δύο στόπερ, στον άξονα οι Μπαλάφας και Άρτσε, Σαρπόνγκ και Λινάρδος οι δύο πλάγιοι επιθετικοί και Γκονζάλεθ Μαρτίνεθ πίσω από τον φορ Βίτι. Η διάταξη του Παναιτωλικού: Κυριακίδης τέρμα, Μύγας δεξί μπακ, Τσοκάνης αριστερό και Κούσας και Χαντάκιας τα στόπερ. Οι Μάκος και Καμαβουάκα στον άξονα, Μάρκος Πάουλο σε ρόλο οργανωτή, Κλέσιο δεξιά, Ουάρντα αριστερά και Τομανέ κορυφή.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στο πρώτο 20λεπτο ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ καλά και σχεδόν κυριάρχησε. Στο 1ο λεπτό κεφαλιά του Τομανέ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 2' ένα σουτ από τον Κλέσιο και μόλις στο 3ο λεπτό γκολάρα! Ο Μάκος έπειτα από λανθασμένο διώξιμο έκανε μία σουτάρα με το αριστερό για το 0-1. Η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει αλλα΄οι Αγρινιώτες συνέχισαν να κάνουν μεγάλες φάσεις. Στο 6' ο Μάρκος Πάουλο από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Επίσης στο 21' ο Τομανέ έχασε τετ α τετ, αφού είχε κλέψει ψηλά την μπάλα από αντίπαλο.
ΑΝΤΙ ΓΙΑ 0-2, ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-1
Εκεί που ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει το πάνω χέρι η Βέροια βρήκε την πλευρά του Ουάρντα για να κάνει... ζημιές. Βλέποντας πως ο Αιγύπτιος τακτικά και αμυντικά ήταν... αλλού έκανε διαρκώς επιθέσεις από εκεί. Σε μία εξ' αυτών έβγαλε το γκολ. Στο 30' μία σέντρα Μαλόν και κεφαλιά Σαρπόνγκ για το 1-1. Ήταν το πρώτο του γκολ φέτος. Ο Κυριακίδης αρχικά πήγε να βγει αλλά και τελικώς δεν το έκανε ενώ από τον Παναιτωλικό φώναξαν για επιθετικό φάουλ σε Κλέσιο. Στο 36' η Βέροια απείλησε ξανά με σουτ του Άρτσε. Το 2ο μισό του α' μέρους της ανήκε και πλησίασε ακόμα και στο 2-1. Μάλιστα στο 45+ είχε μία κεφαλιά πολύ λίγο άουτ.
ΔΥΝΑΤΑ ΞΑΝΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2-1, ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Η Βέροια προσπάθησε να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και στο β' μέρος. Στο 54' ένα σουτ του Άρτσε βρήκε πάνω στον Κούσα. Στο 62' ο Χαντάκιας είχε ένα σουτ άουτ και στο 69' μία καλή φάση ο Ουάρντα με τον Λόπεθ να βγάζει δύσκολα την μπάλα εκτός. Στο 75' ο Αιγύπτιος είχε ένα ακόμα σουτ.
Στο 87' υπήρξε μία μεγάλη φάση για τη Βέροια. Κίνηση και σουτ Σαρπόνγκ σε τετ α τετ λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η ομάδα του Γράφα σε εκείνο το σημείο έμεινε στο 1-1 αντί να κάνει το 2-1.
MVP: Παίκτης που να έκανε κορυφαίο ματς σήμερα δεν υπάρχει ούτε από τον Παναιτωλικό ούτε από πλευράς της Βέροιας. Εάν πρέπει να μπει κάποιος, είναι ο Σαρπόνγκ.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι δύο κίπερ δεν έχουν κάνει το μεγάλο λάθος στο ματς. Η Βέροια έχει κυρίως ως διακριθέντες τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Λινάρδο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Δημιουργικά και σε επίπεδο ανάπτυξης ο Παναιτωλικός είχε μεγάλο... θέμα σήμερα. Το κέντρο του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Η ΓΚΑΦΑ: Η πιο μεγάλη γκάφα σήμερα είναι το κοουτσάρισμα, η διάταξη και οι αλλαγές Ματζουράκη με Παναιτωλικό. Κατά τα άλλα οι πλάγιοι του Παναιτωλικού εκτέθηκαν, ο Κυριακίδης βγήκε και δεν βγήκε και κάπως έτσι η μπάλα έφτασε στον Σαρπόνγκ για το 1-1. Κακή στιγμή για άμυνα και Κυριακίδη.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν ήταν και... κορυφαία η σημερινή διαιτησία. Έχουν γίνει λάθη σε υποδείξεις φάουλ και το πειθαρχικό κομμάτι. Ελέγχεται για το γκολ της Βέροιας και την παρεμπόδιση του σκόρερ Σαρπόνγκ σε Κλέσιο για να πάρει πιο καλή θέση. Επίσης ο Βίτι θα μπορούσε να είχε δει κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης σε Χαντάκια.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Με ένα πολύ καλό 20λεπτο δεν κέρδισε ποτέ κανείς. Αυτό ακριβώς έπαθε ο Παναιτωλικός στη Βέροια για το 1-1. Αντί να πάρει το ματς με ένα 0-2 που θα μπορούσε από το α' μέρος στο τέλος πήγε να το χάσει. Κάκιστο κοουτσάρισμα από Ματζουράκη και σαφή ευθύνη για το στήσιμο και τις αλλαγές. Η Βέροια σε κάποια στιγμή είχε τέτοια κατοχή και πρωτοβουλία που η κατοχή υπέρ της ήταν στο 80%!!!
Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρτσε (89' Μεληκιώτης), Λινάρδος, Σισίνιο (72' Τόνι Κάλβο), Βίτι και Σαρπόνγκ.
Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Μάκος, Μάρκος Πάουλο (76' Φερέιρα), Ουάρντα (76' Ρότσα), Κλέσιο και Τομανέ (90' Μαρκόβσκι).
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα