Χωρίς Βασιλείου και με ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Χωρίς Βασιλείου και με ΑΕΛ ο Ατρόμητος

bet365

Εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΛ θα μείνει ο Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος λόγω πυρετού δεν αγωνίστηκε και κόντρα στην Καλλιθέα.

Η μίνι προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή, άρχισε την Παρασκευή. Ο Γιώργος Κορακάκης, δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Θωμά Βασιλείου, με τον νεαρό εξτρέμ να ανεβάζει 39 πυρετό πριν το παιχνίδι με την Καλλιθέα, που ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν αγωνίστηκε. Ο Έλληνας άσος, έμεινε σπίτι του την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί.

Από εκεί και πέρα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς Κυπέλλου, έκαναν αποθεραπεία και spa, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πιεστικά τετράγωνα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την αποστολή μετά την προπόνηση να αναχωρεί για την Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα