Με... συνταγή Φαλήρου η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με... συνταγή Φαλήρου η Κέρκυρα

bet365

Η προετοιμασία των Φαιάκων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του τους ίδιους 19 που είχε με τον Ολυμπιακό.

Χωρίς νέα προβλήματα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Οι Φαίακες, μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμα μια καλή εμφάνιση και κόντρα στην Ένωση.

Στο νησί, υπάρχει αισιοδοξία και πίστη για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει τα ίδια προβλήματα που είχε και με τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζορμπά και στον τραυματία Ντιόγκο, ενώ για ακόμα ένα ματς εκτός έμειναν οι Ναζί, Παμλίδης, Γρομητσάρης, Χιντζίδης, Τζανουλίνος και Τριαντάφυλλος.

Σε ό, τι αφορά τώρα την πιθανή εντεκάδα για το ματς με την ΑΕΚ. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει λένε. Οι Φαίακες λοιπόν, αισθάνονται σαν νικητές μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ο Μιχάλης Γρηγορίου πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι με την Ένωση. Το σύστημα θα είναι 4-4-1-1, με τον Κουτζαβασίλη στο τέρμα και τους Σπίνουλα, Ιωάννου, Βενέτη, Ζαραδούκα στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά. Αυτοί οι πέντε άλλωστε έχουν... κρατήσει το 0 για 360 λεπτά.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Σιόντης με τον Νίκιτς, στα αριστερά ο Επστάιν, στα δεξιά ο Γεωργίου, με τον Ντουαλά πίσω (και πολλές φορές δίπλα) στον προωθημένο, Τουράμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Gomes, Σπίνουλας, Adilehou, Dimitrovski, Βενέτης, Ιωάννου, Nikic, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Doualla, Epstein, Αρναρέλλης, Thuram, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα