Η Ιντερνασιονάλ ζήτησε το τέλος του πρωταθλήματος και ας υποβιβάζεται!

Θοδωρής Βασίλης
Η Ιντερνασιονάλ ζήτησε το τέλος του πρωταθλήματος και ας υποβιβάζεται!

bet365

Η Ιντερνασιονάλ ζήτησε να μην διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βραζιλίας παρά το γεγονός ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα η ίδια υποβιβάζεται.

Μπροστά στις ανθρώπινες τραγωδίες όπως αυτή της Σαπεκοένσε όλα τα άλλα πράγματα είναι δευτερεύουσας σημασίας. Όπως παράδειγμα και η Ιντερνασιονάλ η οποία ζήτησε να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη Βραζιλία λόγω πένθους για τη Σαπεκοένσε, παρά το γεγονός ότι η ίδια υποβιβάζεται!

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτή την καταστροφή. Η Ιντερνασιονάλ εκφράζει τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων. Θα ζητήσουμε εγγράφως να προστατεύεται από υποβιβασμό τα προσεχή χρόνια η Σαπεκοένσε. Επίσης προτείνουμε να μην παιχτεί άλλο ποδόσφαιρο το 2016. Πώς μπορούμε να παίξουμε; Η απόφαση της ομοσπονδίας να ολοκληρωθεί η σεζόν δείχνει αναισθησία», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε, Βιτόριο Πιφέρο.

Η Ιντερνασιονάλ μία αγωνιστική πριν το πέσιμο της αυλαίας στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 17η θέση με 42 βαθμούς δύο λιγότερους από την Σπορτ, την τελευταία ομάδα που αποφεύγει τον υποβιβασμό, αλλά φαίνεται πως ελάχιστα απασχολεί τους ανθρώπους του συλλόγου.

 

Τελευταία Νέα