Ντουντού: «Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

Gazzetta team
Ντουντού: «Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω» (vid)

bet365

Ο Ντουντού του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που απέκτησε με τη Σαπεκοένσε, την ομάδα που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα της Κολομβίας.

Στο τουρκικό TRT WORLD μίλησε ο Ντουντού του Αστέρα Τρίπολης, για το πέρασμά του από τη Σαπεκοένσε, τη σχέση που απέκτησε με αρκετούς παίκτες οι οποίοι πια δεν είναι στη ζωή αλλά και το πώς βίωσε τη στιγμή που έμαθε για την τραγωδία.

Πότε και πως έμαθε για το δυστύχημα; "Ξύπνησα το πρωί και είδα τα νέα που ανέφεραν για ένα αεροπορικό δυστύχημα που έγινε κοντά στην Κολομβία, αλλά αρχικά η πληροφόρηση δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρη καθώς μιλούσαν για 5 νεκρούς. Εκείνη τη στιγμή προσευχήθηκα για να μην υπάρξουν παραπάνω θύματα αλλά δυστυχώς οι νεότερες πληροφορίες μιλούσαν για πολύ παραπάνω νεκρούς.

Η αλήθεια είναι ότι κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής. Ένιωσα κάπως καλύτερα με την έννοια ότι δεν είχαν πεθάνει όλοι, ωστόσο μετά που έμαθα ότι όλο το σταφ και οι ποδοσφαιριστές με το οποίο είχα καλές σχέσεις ένοιωσα συντετριμμένος. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να το πιστέψω…"

Τι σημαίνει η ομάδα για την πόλη και την Βραζιλία και φυσικά τον ίδιο; "Η λέξη οικογένεια και ενότητα βρίσκουν το κυριολεκτικό νόημα εκεί. Όλη η πόλη ζει και αναπνέει για την ομάδα την οποία υποστηρίζουν πολλοί. Όλοι είναι περήφανοι για την ομάδα επειδή είναι πολύ μακριά από τις πρωτεύουσες της Βραζιλίας και εκπροσωπεί μια ολόκληρη περιοχή.

Και είναι τραγικό το ότι στη μεγαλύτερη στιγμή της ομάδας συνέβη αυτό το τραγικό δυστύχημα. Ωστόσο πιστεύω ότι επειδή υπάρχουν τα πολύ δυνατά συναισθήματα και η στήριξη από όλους, η ομάδα θα βρει ξανά το δρόμο της".

Ποιες οι αναμνήσεις του από την ομάδα; "Έπαιξα το 2012 στην ομάδα για 8 μήνες όταν η ομάδα ήταν στην 3η κατηγορία της Βραζιλίας. Ήμουν πολύ νέος τότε και ουσιαστικά είναι η ομάδα που με διαμόρφωσε ποδοσφαιρικά. Έμαθα πολλά, έκανα φίλους εκεί και πολλοί από αυτούς δυστυχώς πέθαναν.

Εκεί, σε αυτή την πόλη, γνώρισα και την μετέπειτα γυναίκα μου και κάθε χρόνο που επισκέπτομαι τη Βραζιλία πηγαίνω. Έχω ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, αλλά και την πόλη…"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα