Ολυμπιακός: Βόλφσμπουργκ και Τράμπζονσπορ με Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Βόλφσμπουργκ και Τράμπζονσπορ με Λεβαδειακό

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Βόλφσμπουργκ και Τράμπζονσπορ με Λεβαδειακό

bet365

Ξανά... ξένα μάτια θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν παίκτες του Ολυμπιακού.

Τελευταία, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δέχεται όλο και περισσότερους μουσαφίρηδες. Στο ματς με την Κέρκυρα, άνθρωποι των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τράμπζονσπορ και Ραπίντ Βιέννης ήταν στο φαληρικό γήπεδο, ενώ και στο ματς με το Λεβαδειακό θα βρίσκονται σκάουτ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Γαύρο», η Βόλφσμπουργκ έχει ενημερώσει ότι θα στείλει άνθρωπό της, όπως κι η ομάδα της Τραπεζούντας. Θυμίζουμε ότι οι Τούρκοι, ήθελαν το καλοκαίρι τον Πάρντο και δεν αποκλείεται ενόψει Γενάρη να επανέλθουν για τον Κολομβιανό, που με τα Χανιά σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ.

Όσο για τη Βόλφσμπουργκ, δεν αποκλείεται να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της πάνω στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει δει το όνομά του να «παίζει» σε δημοσιεύματα που σχετίζονται με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα