Το «τέλος» του Τζαβέλλα κάνει ισχυρό τον Ίβιτς

Το «τέλος» του Τζαβέλλα κάνει ισχυρό τον Ίβιτς

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «τέλος» του Τζαβέλλα κάνει ισχυρό τον Ίβιτς

bet365

Τέσσερις και πλέον ώρες κράτησε η μεταμεσονύκτια σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς». Ο Ίβιτς έχει την απόλυτη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, ενώ ο Τζαβέλλας σύντομα θα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, την απόφαση για απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας. «Ίβιτς μέχρι το τέλος», έγραψε σε μια χαρακτηριστική φωτογραφία που «ανέβασε» του… ποδοσφαιριστή Ίβιτς από το Άγιαξ – ΠΑΟΚ 1-1 το 2010.

Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς», μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των Μίχελ-Ίβιτς, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κυρίως για το «καυτό» θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν, επίσης, το βράδυ της Πέμπτης μέχρι αργά τα ξημερώματα ο διευθύνων σύμβουλος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, η στενή συνεργάτιδα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσαρόβα, οι οποίοι παρέμειναν και μετά την αποχώρηση των Μίχελ και Ίβιτς, ενώ κλήθηκε να είναι και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Η παρουσία του τελευταίου μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς όπως φαίνεται μια από τις επόμενες κινήσεις της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα είναι να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου συνεργασίας με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Γύρω από αυτό το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι, ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, και όλοι αναγνωρίζουν ότι απαιτούνται λεπτοί και προσεκτικοί χειρισμοί, για τη λύση ενός τετραετούς συμβολαίου, το οποίο ανανεώθηκε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Ενδεχομένως η πλευρά του 29χρονου ποδοσφαιριστή να κληθεί να καταθέσει και τις δικές της απόψεις, ενώ το κλειδί για την ομαλή εξέλιξη του θέματος θα είναι η αποζημίωση, που θα αποφασιστεί ακόμη και σε περίπτωση που ο Τζαβέλλας βρει τον Ιανουάριο (λέγεται ότι ο μάνατζερ του, ήδη, ψάχνεται στο εξωτερικό) άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από αυτό το άτυπο «μπρα ντε φερ» ο Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και ο Λούμπος Μίχελ, βγαίνουν ενισχυμένοι έχοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή την απόλυτη στήριξη του προέδρου της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα