Τριάρα πρόκρισης η Σοσιεδάδ!

Gazzetta team
Τριάρα πρόκρισης η Σοσιεδάδ!

bet365

Σοσιεδάδ και Αλαβές εξασφάλισαν ουσιαστικά την πρόκρισή τους στη φάση των «16», ενώ κοντά στην επόμενη φάση και η Λας Πάλμας.

Με φόρα από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η Σοσιεδάδ πέρασε... αέρας από το «José Zorrilla», επικράτησε 3-1 της Βαγιαδολίδ και ουσιαστικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τη φάση των «16». Βέβαια, οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ερνάντες, τονίζοντας πως ακυρώθηκαν λανθασμένα δυο τέρματά της. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 7' ο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση και στο 14' ο Μάτα από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1. Καλύτερη η Βαγιαδολίδ, έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό της και είχε δυο καλές ευκαιρίες με τους Βιγιάρ, Μάτα. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για ακυρωθέν γκολ του Βιγιάρ. Στην επανάληψη ο Χουάνμι το πήρε πάνω του και στο 62' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Η Βιγιαδολίδ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά και το γκολ του Μάτα ακυρώθηκε. Ο Χουάνμι στο 74' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 3-1!


Στην επόμενη φάση και η Αλαβές, η οποία επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Ταραγόνα. Ο Τοκέρο με δυο τέρματα στο 15' και στο 52' άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και ο Σάντος σημείωσε το τρίτο τέρμα. Ετσι, ο επαναληπτικός αποκτά... τυπική διαδικασία.

Η Λας Πάλμας απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την Ουέσκα εκτός έδρας κι έκανε σημαντικό βήμα για τους «16». Παρουσιάστηκε με αλλαγές, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να προηγηθεί με δυο γκολ. Στο 11' με πέναλτι ο Ασντρούμπαλ πέτυχε το 1-0, και στο 53' ο Χέρμαν σημείωσε το 2-0. Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση έφεραν το ματς στα ίσα. Σκόρερ στο 65' ο Καμάτσο και στο 71' ο Αγκιλέρα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα