Καγιούλης: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε»

Καγιούλης: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε»

Gazzetta team
Καγιούλης: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε»

bet365

Ο Καγιούλης μίλησε για την ματαίωση της συνάντησης με την επιτροπή σωτηρίας
Στον «ArenaFM» για την ματαίωση της συνάντησης με την επιτροπή σωτηρίας, μίλησε ο Νίκος Καγιούλης,
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Παίξαμε πολύ καλά και το αξίζαμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα».
Αναφορικά με την χθεσινή συνάντηση: «Ήταν μια συνάντηση που ήταν να πραγματοποιηθεί χθες στις 20.30 στην Μίκρα. Εγώ ήμουνα «παρών», ο μόνος που βρήκα εγώ εκεί ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, περιμέναμε μέχρι τις 21.00, όταν και ο κ.Παπαδόπουλος αποχώρησε καθώς δεν είχε άλλη υπομονή. Εμείς περιμέναμε μέχρι τις 21.20 με τον κ. Νικολαίδη. Στην συνέχεια ο κ. Ποντίκης ακύρωσε το ραντεβού λέγοντας ότι δεν θα έρθει ο λογιστής που θα ήταν εκπρόσωπος του κ. Δρακόπουλου»
Έχετε μιλήσει με τον κ.Καραβασιλίδη; «Έχω μιλήσει ναι».
Από εδώ και πέρα τι γίνεται ; «Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση. Εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε και να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε συζητήσεις και προτάσεις πραγματικού ενδιαφέρον».
Πόσα εισιτήρια κόπηκαν στο χθεσινό παιχνίδι; «37 εισιτήρια κόψαμε χθες, δυστυχώς. Μπορεί να είχε περισσότερο κόσμο αλλά αυτό έγραψε η εκκαθάριση»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα