Σύσκεψη με Ιβάν στο «Μακεδονία Παλλάς»

Σύσκεψη με Ιβάν στο «Μακεδονία Παλλάς»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σύσκεψη με Ιβάν στο «Μακεδονία Παλλάς»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με την αποστολή του ΠΑΟΚ. Αναχώρησε με τους Γιώργο Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ έχοντας τελικό προορισμό το «Μακεδονία Παλλάς»

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη και σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η σύσκεψη για θέματα, που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρουσία του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, του προπονητή, Βλάνταν Ίβιτς και του υιού του, Γιώργου.

Ο τελευταίος είναι από την Τετάρτη στην Ελλάδα, μαζί με την σύζυγό του, μάλιστα βρέθηκαν και στα Τρίκαλα, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Σαββίδης τα είπε σε τετ α τετ που είχε με τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τι θα προκύψει μετά από την σύσκεψη και με τον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με τα πολλά εσωτερικά προβλήματα της ομάδας.

Στην κορυφή της κουβέντας αναμένεται να είναι το ζήτημα του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος έχει ενημερωθεί προφορικά ότι θα συνεχίσει προπονήσεις με τη Β’ ομάδα, αλλά το θέμα του δεν είναι και τόσο απλό.

Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν από δύο μήνες ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2020 και ακόμη αν έχει αποφασιστεί να μπει ένα τέλος στην συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο θέμα.

Πάντως, ο Βλάνταν Ίβιτς με όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, έδειξε σίγουρος για τον ίδιο και πως για το συγκεκριμένο θέμα έχει την στήριξη της διοίκησης.

Το τι θα συμβεί, τελικά, θα φανεί και μετά την αποψινή συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα