Ίβιτς για Κλάους: «Θα είναι καλύτερος»

Ίβιτς για Κλάους: «Θα είναι καλύτερος»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ίβιτς για Κλάους: «Θα είναι καλύτερος»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς με τη φράση «θα είναι από εδώ και πέρα καλύτερα» στήριξε για ακόμη μια φορά δημόσια τον Στέφανο Αθανασιάδη δείχνοντας ότι δεν υφίσταται πρόβλημα με τον Έλληνα φορ.

Ο Σέρβος τεχνικός ρωτήθηκε και στα Τρίκαλα, όπως συνέβη και στη Φλωρεντία, για τον Στέφανο Αθανασιάδη. Κι αυτή τη φορά ήταν πιο ξεκάθαρος και πολύ πιο αναλυτικός αναφερόμενος στον Έλληνα επιθετικό, τον οποίο χρησιμοποίησε στα τελευταία είκοσι λεπτά της σημερινής αναμέτρησης του Κυπέλλου.

«Ο Αθανασιάδης μπορεί πριν να ήταν σε κακή φόρμα. Από εδώ και πέρα, πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα. Κάνω συζητήσεις με όλους του παίκτες. Πάντα είμαι δίπλα τους, πάντα προσπαθώ να τους βοηθήσω. Όπως συμπεριφέρομαι στον Κλάους, έτσι κάνω και με τους άλλους», υποστήριξε ο Ίβιτς και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τον Αθανασιάδη.

«Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Δουλεύει, κάνει προπονήσεις, παίζει όποτε τον βάζω. Προσπαθεί να δώσει ότι μπορεί για την ομάδα», σχολίασε ο Σέρβος προπονητής.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα