Βουό: «Δεν θέλω πριμ ανόδου, αυτή εννοείται...»

Βουό: «Δεν θέλω πριμ ανόδου, αυτή εννοείται...»

Γιώργος Ντυμένος
Βουό: «Δεν θέλω πριμ ανόδου, αυτή εννοείται...»

bet365

Ο 29χρονος φορ ήρθε από... σπόντα στο Ηράκλειο και μεγάλο ρόλο έπαιξε ένα βίντεο του «Γεντί Κουλέ
Κάθε καλοκαίρι στις μεταγραφές αλλάζουν τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Κάτι ανάλογο συνέβη το καλοκαίρι με τον Τζίλι Βουό. Και μεγάλος κερδισμένος ήταν ο ΟΦΗ. Ο 29χρονος φορ ήταν πολύ κοντά σε ομάδα του Ντουμπάι. Αλλωστε δεν είναι «χθεσινός». Μέλος της πολύ καλής φουρνιάς των 30αρηδων της Ακτής Ελεφαντοστού, στα 19 του βρέθηκε στην Ευρώπη και την Ακαντέκιμα. Βλέπετε οι Πορτογάλοι έχουν πολύ καλά «κονέ» στην χώρα της Αφρικής. Η μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του έγινε το καλοκαίρι του 2011. Τότε αποκτήθηκε από την ΑΕ Λεμεσού ως «μπακ-απ» του Ορλάντο Σα. Εκείνος όμως όχι μόνο καθιερώθηκε βασικός, αλλά ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην κατάκτηση του τίτλου από τους «κίτρινους». Την επόμενη σεζόν έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και κάπου εκεί «έπρεπε» να φύγει από το νησί της Αφροδίτης. Η Ντιναμό Τυφλίδας έκανε μία εξαιρετική πρόταση για την απόκτησή του, οι Κύπριοι δεν μπορούσαν να πουν «όχι» και ο Βουό βρέθηκε στην Γεωργία. Δεν «κόλλησε» όμως και λίγο αργότερα επέστρεψε στην Πορτογαλία. Αυτή είναι η δεύτερη πατρίδα του.
Το καλοκαίρι λοιπόν ετοίμαζε βαλίτσες για το Ντουμπάι, αλλά στο παρά ένα «χάλασε» η μετακίνησή του εκεί. Ο Νιόμπλιας τον ήξερε σαν παίκτη, καθώς όταν έπαιξε στην ΑΕ Λεμεσού, ο νυν κόουτς του ΟΦΗ ήταν στην Εθνική Κύπρου. Αμέσως μόλις το όνομά του έπεσε στο «τραπέζι», έδωσε το «πράσινο φως». Ο Βουό δεν ήξερε πολλά για την ομάδα. Ο Γουόν που παίζει στον Λεβαδειακό και είναι φίλος του καθώς ήταν συμπαίκτες στον σύλλογο της Κύπρου, του είπε τα καλύτερα. Εκεί που... τρελάθηκε ήταν μόλις είδε ένα βίντεο από το «Γεντί Κουλέ». Πωρώθηκε...Μπήκε στο αεροπλάνο και έφτασε στην Κρήτη. Κατά την διάρκεια των τελικών διαπραγματεύσεων, του προτάθηκε να υπάρξει στο συμβόλαιό του πριμ ανόδου. «Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Η άνοδος εννοείται. Μόλις γίνει με το καλό, τότε το ξανασυζητάμε», είπε στους ανθρώπους του ΟΦΗ και τους... έστειλε. Με το «καλημέρα» είχε γίνει... σύντεκνος.
Λόγω της παρουσίας του στην Κύπρο δεν είχε μεγάλο πρόβλημα προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα. Του αρέσει το νησί, το Ηράκλειο και περιμένει πώς και πώς τις γιορτές των Χριστουγέννων ώστε να έρθουν στην χώρα μας η γυναίκα του και το παιδί του. Που παραμένουν στην Πορτογαλία λόγω υποχρεώσεων. Το «τανκ», έτσι τον φωνάζουν στην Κρήτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και μας... συστήθηκε. Οπως φαίνεται θα μας απασχολήσει πολλές φορές.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα