Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ

Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ

bet365

Με τον Τσιγκρίνσκι στην αποστολή θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ανακοίνωσε την αποστολή ο Μοράις.

Στην διάθεση του Ζοσέ Μοράις είναι πλέον ο Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι ο οποίος έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, βρέθηκε ξανά στις επιλογές του τεχνικού της ΑΕΚ. Ο Ζοσέ Μοράις μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν ξανά οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Ντίας και Πλατέλλας.

Αναλυτικά τα ονόματα που ανακοίνωσε ο Ζοσέ Μοράις: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ζόριτς, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τσέλιος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα