Γκολκίπερ Σαπεκοένσε στο gazzetta.gr: «Να ζείτε με πάθος κάθε στιγμή»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Γκολκίπερ Σαπεκοένσε στο gazzetta.gr: «Να ζείτε με πάθος κάθε στιγμή»

bet365

Ο γκολκίπερ της Σαπεκοένσε, Μαρσέλο Μπεκ έστειλε μέσω του gazzetta.gr το δικό του μήνυμα για την τραγωδία του βραζιλιάνικου συλλόγου.

«Να αντιλαμβάνεστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σαν πηγή δύναμης», αναφέρεται σε ένα από τα αποφθέγματα του ηγέτη του θιβετιανού βουδισμού, Δαλάι Λάμα.

Η ανείπωτη τραγωδία με το ξεκλήρισμα της Σαπεκοένσε έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην παγκόσμια κοινότητα.

Η «σταχτοπούτα» του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου κατάφερε μέσα σε μία εφταετία να βρεθεί από την ανυποληψία της Δ΄ κατηγορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το όμορφο ποδοσφαιρικό παραμύθι της Σαπεκοένσε έδωσε τη θέση της σε μία τραγωδία που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους.

Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές κατάφεραν να ανασυρθούν ζωντανοί από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους.

Πρόκειται για τον μπακ Άλαν Ρουσέλ, τον γκολκίπερ Φόλμαν, ο οποίος ακρωτηριάστηκε και στον στόπερ Νέτο.

Ακόμη εννιά ποδοσφαιριστές του βραζιλιάνικου συλλόγου γλίτωσαν την ζωή τους, καθώς έμειναν εκτός αποστολής.

Ανάμεσα τους και ο 32χρονος γκολκίπερ, Μαρσέλο Μπεκ, ο οποίος αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού στη Σαπεκοένσε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μπεκ, ο οποίος ψέλλισε μερικές κουβέντες, όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εμφανώς συγκινημένος επανέλαβε στο gazzetta.gr πως έμεινε εκτός αποστολής έπειτα από απόφαση του προπονητή του, Κάιο Ζούνιορ και σε καμία περίπτωση αυτό δεν συνέβη λόγω των 32ων γενεθλίων.

Ο Μπεκ παράλληλα έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα μέσω του gazzetta.gr ευχαριστώντας όλους όσοι συμπαραστέκονται στον ίδιο και την ομάδα του.

«Αυτό που θα ήθελα να πω είναι να ζείτε με πάθος κάθε σας στιγμή γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να ξημερώσει. Εκτιμήστε απλά πράγματα στη ζωή σας. Δείξτε αγάπη και σεβαστείτε τους ανθρώπους σας.

Αυτό που μας συνέβη είναι πέρα από κάθε λογική. Έχασα τους φίλους μου και οι οικογένειες τους τώρα πενθούν. Δεν υπάρχουν λόγια».

 

Τελευταία Νέα