«Ο Ντραγκόφσκι δεν θέλει να φύγει από την Φιορεντίνα»

«Ο Ντραγκόφσκι δεν θέλει να φύγει από την Φιορεντίνα»

Μπορεί στην Πολωνία να έγραφαν οτι ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τον δανεισμό του Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι, αλλά ο 19χρονος τερματοφύλακας δεν θέλει να φύγει από την Φιορεντίνα.

«Ο Ντραγκόφσκι δεν θέλει να φύγει από την Φιορεντίνα»

Η μεταγραφολογία τις τελευταίες ημέρες έχει... φουντώσει για τα καλά και ένα από τα ονόματα που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό ήταν του Μπαρτλομίε Ντραγκόφσκι που ανήκει στην Φιορεντίνα.

Ωστόσο, ο πατέρας του 19χρονου τερματοφύλακα μιλώντας στην «przegladsportowy.pl» ξεκαθάρισε πως ο γιος του δεν είναι «ψημένος» να αφήσει την ιταλική ομάδα.

«Δεν με εκπλήσσει που εμφανίστηκε αυτή η πληροφορία, καθώς έχουμε λάβει αρκετές προτάσεις για δανεισμό. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, καθώς ο γιος μου δεν θέλει να φύγει από την Φιορεντίνα.

Δεν έχει κανένα νόημα να αλλάξει χώρα, ακόμη και αν πρόκειται για μία χώρα σαν την Ελλάδα. Προς το παρόν μπορεί να μην παίζει, αλλά η ομάδα είναι χαρούμενη με το πως δουλεύει. Επίσης, έχω μιλήσει με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Πανταλέο Κορβίνο και μου είπε οτι δεν θέλει να δανείσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντάριους Ντραγκόφσκι.

Best of internet