Πιέζουν τη Σαπεκοένσε να παίξει σε 10 μέρες!

Κώστας Ζάλιαρης
Πιέζουν τη Σαπεκοένσε να παίξει σε 10 μέρες!

bet365

Παρά το πένθος και τον οδυρμό για τον χαμό της ομάδας, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας φέρεται να πιέζει την κατάσταση για να παίξει η Σαπεκοένσε το επόμενο 10ήμερο!

Καλά καλά δεν έχουν στεγνώσει τα δάκρυα των ανθρώπων και των οπαδών του συλλόγου από την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν και έπεσε το αεροσκάφος που μετέφερε την αποστολή της «Σάπε» στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Σουνταμερικάνα απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ, όμως φαίνεται πως η ζωή πρέπει να προχωρήσει...

Όπως αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Ιβάν Τόσο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Μάρκο Πόλο ντελ Νέρο, προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους της Σαπεκοένσε ώστε να παίξουν είτε στις 11 είτε στις 12 του μηνός απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο και να γίνει το παιχνίδι μια μεγάλη γιορτή για την αδικοχαμένη ομάδα.

Στην απάντηση των ιθυνόντων του συλλόγου πως δεν συμπληρώνουν ούτε 11άδα αυτή τη στιγμή, η απάντηση που έλαβαν από τον επικεφαλής της CBF, ήταν πως «Έχετε παίκτες και από τη δεύτερη ομάδα, αλλά και αυτούς που απέμειναν στο ρόστερ... Πρέπει να παίξετε για να τιμήσετε τη μνήμη των αδικοχαμένων συνεχίζοντας...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα