Δεν είπε που ήταν ο Μουρίνιο (vid)

Gazzetta team
Δεν είπε που ήταν ο Μουρίνιο (vid)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αποκάλυψε από που είδε τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ όντας τιμωρημένος από την FA.

Ο Πορτογάλος δεν ήταν στο πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ, στο οποίο η ομάδα του επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ. Ο Μουρίνιο μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν αποκάλυψε που καθόταν, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Το που ήμουν είναι μυστικό», για να προσθέσει: «Ήμουν σε επαφή με τον πάγκο. Είχαμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία του αγώνα και εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Είμαι ικανοποιημένος που σκοράραμε, γιατί οι εμφανίσεις μας είναι πάντα καλές. Η Γουέστ Χαμ με το πρώτο της σουτ ισοφάρισε, αλλά οι παίκτες μου βρήκαν την αυτοπεποίθηση να αντιδράσουν και αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Τους είπα στο ημίχρονο να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να μην επηρεαστούμε από την ισοφάριση».

Για την απόδοση του Χένρικ Μχιταριάν που είχε δύο ασίστ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μχιταριάν, γιατί έδειξε την αξία του και απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Premier League. Ξέρουμε γιατί τον αγοράσαμε, περιμέναμε την προσαρμογή του και τώρα ήρθε».

Για την κλήρωση με τη Χαλ: «Η ομάδα έφτασε εδώ κάνοντας μεγάλη προσπάθεια, κάτι που ισχύει και για τη Χαλ. Το γεγονός ότι οι αγώνες είναι διπλοί αφαιρεί λίγη από την πίεση και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το παν για να πάμε στο Γουέμπλεϊ, όπως έχει συνηθίσει η Γιουνάιτεντ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα