Αγγαρεία με τα δεύτερα ενόψει Ρεάλ για Μπαρτσελόνα (vid)

Αγγαρεία με τα δεύτερα ενόψει Ρεάλ για Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Αγγαρεία με τα δεύτερα ενόψει Ρεάλ για Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Σε ένα παιχνίδι που περισσότερο ήταν αγγαρεία και λιγότερο ματς, η Μπαρτσελόνα παίζοντας ουσιαστικά με τα δεύτερα δεν έχασε από την Έρακλες και με το 1-1 βρίσκεται ουσιαστικά με το ενάμιση πόδι στους «16» του Κυπέλλου.

Έτσι και αλλιώς κόντρα στην Έρκουλες, η Μπαρτσελόνα ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ναι μεν ουσιαστικά προκρίθηκε, αλλά αυτό το 1-1 εκτός έδρας δεν της δίνει από τώρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι Καταλανοί κατέβηκαν στο ματς με πολλές αλλαγές με τον νεαρό προπονητή να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν είχαν αγωνιστεί πολύ και κυρίως να κρατάει τους βασικούς για το τεράστιο ντέρμπι με την Ρεάλ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην χάσουν. Οι γηπεδούχοι της Έρκουλες από την άλλη πάλεψαν και με το παραπάνω απέναντι σε έναν σαφώς μεγαλύτερο αντίπαλο και το ότι δεν έχασαν είναι μια χαρά επιτυχία, ενώ τώρα θα πάνε στην Βαρκελώνη για να πετύχουν το μεγάλο θαύμα.

Η Έρκουλες ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο στο 52' με τον Μάινς για να ισοφαρίσει όπως αναφέραμε η Μπαρτσελόνα με τον Κάρλες Αλένια τέσσερα λεπτά πιο μετά. Από εκείνο το σημείο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το γκολ, αν και οι γηπεδούχοι έδειχναν ξεκάθαρα πως ήθελαν περισσότερο να μην χάσουν, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα