Ίδια συμμορία πίσω από τις ληστείες σε Τσόρι και Ιμπάρμπο!

Δημήτρης Τομαράς
Ίδια συμμορία πίσω από τις ληστείες σε Τσόρι και Ιμπάρμπο!

bet365

Από αστυνομικές πηγές προκύπτει πως η ίδια σπείρα που... χτύπησε στο σπίτι του Τσόρι συνέχισε την δράση της και σε αυτό του Ιμπάρμπο.

Σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ και μεταφέρει και το Newsit η ίδια σπείρα που πήγε στο σπίτι του Τσόρι, η ίδια ήταν και σε αυτό του Ιμπάρμπο.

Μάλιστα η μέθοδος δείχνει να είναι η ίδια. Πολύ καλή παρακολούθηση και γνώση των συστημάτων ασφαλείας και των καμερών και κανένα ίχνος παραβίασης. Επίσης και στα δύο σπίτια πήραν συγκεκριμένα πράγματα: χρήματα, ακριβά ρούχα και κοσμήματα.

Έδειχναν επίσης να ξέρουν το πρόγραμμα των παικτών. Υπάρχει η πληροφορία πως η συμμορία αυτή γενικά στοχεύει σε σπίτια ξένων παικτών που μένουν σε Βούλα, Γλυφάδα και τις άλλες γύρω περιοχές.

Επιπλέον υπάρχουν υπόννοιες ότι μπορεί οι δράστες να είχαν ακόμα και βοήθεια από ανθρώπους που ήταν σχετικά κοντά στους δύο ξένους άσους και μπορεί να γνώριζαν και το πρόγραμμά τους. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και θα διαπιστωθούν στην πορεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα