Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας η πτήση του Ολυμπιακού!

ΠΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας η πτήση του Ολυμπιακού!

Ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας η πτήση του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να... πετάξει την Τετάρτη για τα Χανιά καθώς η πτήση του ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε στο αεροδρόμιο αλλά γύρισε... άπραγη στον Ρέντη (σ.σ. λίγο πριν τις 21.00) καθώς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσε να αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Χανιά (σ.σ. η πτήση θα έφευγε στις 22:00), όπου αύριο έχει το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ. Υπήρξε μία περίπτωση να μπορέσει να φύγει το τσάρτερ (σ.σ. εάν περίμεναν λίγο ακόμα από τον σύλλογο), όμως οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν ήθελαν να ρισκάρουν τυχόν προβλήματα στην μετάβασή τους στην Κρήτη με τέτοιους ανέμους και τόσο έντονη βροχόπτωση.
 
Εξάλλου ήδη μία πτήση που είχε αναχωρήσει για την Κρήτη λίγη ώρα πριν είχε γυρίσει πίσω. Το παν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην υπάρχουν προβλήματα στην μεταφορά μίας ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να φύγει το πρωί της Πέμπτης για την Κρήτη. Η πτήση του τσάρτερ έχει προγραμματιστεί για τις 10. Αυτή η εξέλιξη φυσικά και θέτει σε κίνδυνο το ματς αλλά σαφώς και είναι κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται οι Πειραιώτες. Εξάλλου στην Κρήτη υπάρχει σαφές και πολύ έντονο πρόβλημα με τον καιρό και αυτό φάνηκε με την αναβολή στο Κισσαμικός - Πανιώνιος για το Κύπελλο την Τετάρτη.

Best of internet