Παντελίδης: «Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε»

Παντελίδης: «Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε»

bet365

Ο Παντελίδης τόνισε πως λόγω της δεινής θέσης του Ηρακλή, η ομάδα καλείται να συνεχίσει τη σεζόν με νίκες
Την πρώτη νίκη της σεζόν πήρε σήμερα ο Ηρακλής. Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε μετά το ματς πως τα «οφέλη» από αυτό το ματς θα είναι πολλά. «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Εδωσαν ό,τι μπορούσαν. Καταλάβανε όσα είπαμε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από αυτό το παιχνίδι είχαμε να χάσουμε περισσότερα πράγματα, παρά να κερδίσουμε. Μια πιθανή ήττα θα ήταν μαχαιριά. Είχαμε πάθος, κερδίσαμε μονομαχίες. Εδώ πάνω θα πρέπει να χτίσουμε και να προχωρήσουμε. Ημασταν καλύτεροι και το σκορ είναι δίκαιο. Δεν κάναμε τίποτα. Είμαστε σε δεινή θέση στο πρωτάθλημα και εκεί θα πρέπει να έρθουν οι νίκες», είπα αρχικά.
Μετά ρωτήθηκε για τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις. «Ένα κέρδος από το παιχνίδι είναι πως δείχνουν κάποια παιδιά πως είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ευχάριστο για μένα αυτό. Ο Πασάς δεν άλλαξε θέση, απλώς άλλαζε θέσεις με τον Περόνε. Ο Μοντέιρο νομίζω πως η θέση του είναι στον άξονα και όχι στα άκρα».
Για το αν «χωράνε» στην ενδεκάδα μαζί οι Λεοζίνιο και Μοντέιρο απάντησε… «ας κερδίζει η ομάδα και ας μην παίζει κανένας». Για την κατάσταση του Ζιαμπάρη είπε ότι «δεν μπορώ να γνωρίζω. Μου είπανε πως καλύτερα να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Θα έκανα αλλαγή τον Περόνε που είχε καιρό αποχής και τον Στάμου που επίσης έπαιξε για πρώτη φορά. Αλλά αναγκαστήκαμε».
Για το πρωτάθλημα τόνισε πως «θέλουμε όλους τους βαθμούς. Για εμένα δεν υπάρχει προγραμματισμός βαθμών. Θα χαμογελάσουμε σήμερα, δεν μπορούμε να γελάμε. Αύριο θα είναι απλώς καλύτερη ημέρα στην προπόνηση. Χρειάζονταν αυτή η νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε ακόμα και στην προπόνηση». Κλείνοντας ρωτήθηκε για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση. «Σίγουρα με απασχολεί. Είναι νωρίς για να πω περισσότερα πράγματα. Εχω σκεφτεί πράγματα, εννοώ για ανάγκες σε θέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα