Ο πορτιέρο που έζησε και σταματάει (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ο πορτιέρο που έζησε και σταματάει (vid)

bet365

Ο 42χρονος Νιβάλντο, ο γηραιότερος παίκτης της Σαπεκοένσε, εξηγεί το πώς και γιατί τον άφησε εκτός αποστολής ο προπονητής του, ώστε να τον κρατήσει ζωντανό η μοίρα.

Ηταν ο πιο παλιός στο ρόστερ της Σαπεκοένσε. Από το 2007 στο club, ο τερματοφύλακας Νιβάλντο φοράει τα γάντια της ομάδας από τότε που έπαιζε στα ερασιτεχνικά της επαρχίας Σάντα Καταρίνα. Στα 42 του λοιπόν είχε κανονίσει με τον προπονητή, Κάαιο Ζούνιορ να τον βάλει να παίξει για λίγα λεπτά την τελευταία αγωνιστική εντός με την Ατλέτικο Μινέιρο, ώστε να έγραφε την 300ή συμμετοχή του με την Verdao do Oeste.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ταξίδεψα», λέει σχεδόν με λυγμούς μπροστά στην κάμερα και εξηγεί το πώς τα έφερε έτσι η μοίρα και έζησε: «Ο κόουτς μου είπε ότι από την στιγμή που δεν θα με έβαζε στην Κολομβία, θα ήταν καλύτερα να μείνω εκτός αποστολής, ώστε να έπαιρνε μαζί κάποιον άλλον παίκτη. Συμφωνήσαμε ότι θα έβαζε την τελευταία αγωνιστική και έτσι έμεινα πίσω».

Πλέον όμως δεν έχει κουράγιο καν να αγωνιστεί ξανά: «Δεν μπορώ να διανοηθώ να παίξω ποδόσφαιρο ξανά. Θα αποσυρθώ, ώστε να υπάρχει χώρος για την καινούργια Σαπεκοένσε που θα δημιουργηθεί».

 

Τελευταία Νέα