Ντιαμπί: «Θα μπορούσα να κατακτήσω την Χρυσή Μπάλα»

Ντιαμπί: «Θα μπορούσα να κατακτήσω την Χρυσή Μπάλα»

Ντιαμπί: «Θα μπορούσα να κατακτήσω την Χρυσή Μπάλα»

bet365

Ο Αμπού Ντιαμπί μπορεί τα τελευταία έξι χρόνια να δηλώνει συνεχώς τραυματίας, αλλά το γεγονός αυτό δεν του απαγορεύει να πιστεύει πως θα μπορούσε να κατακτήσει την Χρύση Μπάλα!

Τα τελευταία οχτώ χρόνια Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για τους απόλυτους σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου,

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, Αμπού Ντιαμπί από την πλευρά του διεκδικεί όσκαρ για την πιο αποτυχημένη δήλωση της χρονιάς.

Ο Γάλλος άσος, ο οποίος παρέμεινε για εννιά σεζόν στην Άρσεναλ ισχυρίστηκε πως αν δεν τραυματιζόταν θα μπορούσε να έχει κατακτήσει την χρυσή μπάλα!

Ο Ντιαμπί μετράει πάνω από 45 τραυματισμούς στην καριέρα του και η κακοδαιμονία του δεν σταμάτησε ούτε με την μεταπήδηση του στην Μαρσέιγ, αφού τούτη τη φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι.

«Δεν έχω όρια. Ο κόσμος εάν δεν είχα τραυματισμούς θα με ρωτούσε τώρα για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Πάντα είχα μεγάλες φιλοδοξίες. Ήθελα να γίνω ένας από τους καλύτερους στη θέση μου.

Είχα την δυνατότητα να το πετύχω. Δεν το λέω υποκριτικά. Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή είναι φιλόδοξοι και κάποιοι άλλοι δεν είναι», δήλωσε ο 30χρονος μέσος.

Όλα αυτά, ενώ ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με την Μαρσέιγ αγωνιζόμενος μόλις σε τρία ματς, ενώ μέχρι στιγμής αριθμεί μόλις δύο συμμετοχές.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα