Ξανά η ραμπόνα του 2011 από τον Σκούφαλη! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά η ραμπόνα του 2011 από τον Σκούφαλη! (vids)

bet365

Πέντε χρόνια μετά την ραμπόνα του, ο Μανώλης Σκούφαλης, παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ, φόρεσε εκ νέου τα ποδοσφαιρική του παπούτσια και την έκανε ξανά!

Ήταν στις 8 Μαϊου του 2011 όταν ο Μανώλης Σκούφαλης και ο Δημήτρης Σιαλμάς έβαλαν... φωτιά στους Ζωσιμάδες. Αντίπαλος ο Εθνικός Αστέρας και το γκολ ήταν το... κερασάκι στην τούρτα της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

Μπροστά στην «μικρή εξέδρα» των οργανωμένων ο «Μανόλο» με... ραμπόνα-ποίημα κάνει σέντρα «πάρτο-βάλτο» στον Σιαλμα που κι αυτός με την σειρά του με σούπερ ψαλιδάκι σκόραρε! Αν το γκολ είχε μπει σε κάποιο από τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα ακόμη και σήμερα θα μνημονεύονταν συνεχώς.

Όμως στα Γιάννενα δεν το έχουν ξεχάσει. Τι κι αν ο Σιαλμάς βγάζει πλέον το... ψωμί του στην Πάτρα και την Παναχαϊκή;

Ο Σκούφαλης ήταν εκεί και το επιχείρησε για λογαριασμό της εκπόμπης «Sports Arena», που παρουσιάζουν ο Νίκος Σκούμπος και η Έλενα Αντωνίου στο Ioannina Tv. Αναρωτιέστε αν τα κατάφερε;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα